Skip to main content

Over ons

De liefde voor het vak samen met de jarenlange ervaring in de renovatiewerken zorgen ervoor dat geen enkel project onuitvoerbaar is.

Gaat niet, bestaat niet is onze leuze.  Waar velen stoppen,  gaan wij door. Hindernissen zien wij als een uitdaging en brengen dit graag tot een goed einde.
Bovendien zijn wij niet gegroeid uit een installatie, interieur of aannemersbedrijf. Daar waar de ene een  voorliefde voor hout, de ander voor steen, kunnen wij steeds beste oplossing bieden.

Bij ons staat u als klant centraal, dit kunnen wij waarmaken doordat u slechts één contactpersoon heeft van uw eerste afspraak tot de oplevering van uw project.  Ikzelf kom bij u langs voor het uitwerken van uw ideëen, maar sta ook zelf in de werkschoenen voor het uitvoeren van uw project.  De kleinste details worden nauwkeurig uitgevoerd en opgevolgd.
Wij streven ernaar om u zonder zorgen doorheen het bouwproces te leiden met als doel: Dat jullie kunnen genieten van het eindresultaat.

Aanpak

Kennismaking

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Dan komen wij vrijblijvend langs waarbij we vernemen wat jullie wensen zijn.

Uitwerking project

Na één of meerdere afspraken worden de ideeën verder uitgewerkt en wordt er vanuit een budget gewerkt naar een offerte, volledig op maat en volgens jouw wensen!

Ga ervoor!

Alle plannen en beschijvingen zijn naar jullie wens. Dit wil niet zeggen dat ze niet kunnen worden bijgestuurd, maar vormen het startpunt voor de samenwerking.

Uitvoering

We starten de werken en houden continu contact en/of organiseren een bespreking om stand van zaken te overlopen. Eén aanspreekpunt garandeert overzicht en een vlotte opvolging.

Oplevering

Jouw woning wordt opgeleverd binnen de afgesproken termijn en budget.

Service achteraf

Ook na de werken staan we garant voor een vlotte dienst na verkoop.

Troeven

Meedenken: We kunnen niet vroeg genoeg betrokken zijn, reeds van idee- en planuitwerking

Budget: Is duidelijk omschreven en ligt vooraf vast

Verantwoordelijkheid: door centralisatie wordt deze niet afgeschoven

Kwalitatief: "up-to-date en volgens de regels.
Architect, ingenieursbureau, epb-verslaggever en uzelf kijken hierop toe."

Planning: Eén aansturing die werkt met betrouwbare onderaannemer die planning strikt naleven.

Aannemer: we voeren zelf uit!

Eén aanspreekpunt: één persoon voor al je vragen, kan het gemakkelijker?